Tekniker med intresse för videoteknik & streaming

 

Vill du utveckla och utvecklas inom det senaste i streaming och IP-baserad TV-teknik? Vill du jobba i en bred roll där du får möjlighet att ägna dig åt lite av varje? Drivs du av att lösa problem och komma fram till nya lösningar? Då kan det här vara jobbet för dig!

Om oss:

Lanlink Digital Broadcast AB är ett mindre företag under tillväxt och för rätt person finns det stora möjligheter att vara delaktig och påverka den fortsatta utvecklingen. Vår huvudverksamhet är försäljning av produkter för bild- & ljudproduktion i TV Studio, streaming och arkivering, transkodering mellan olika format samt TV Playoutlösningar. Våra kunder återfinns inom TV broadcast, mediaföretag med internetbaserade TV-kanaler, utbildningsvärlden samt hos företag med intern-TV behov m fl. Bland våra kunder hittar man Bonnier Broadcasting (TV4), Red Bee Media (Ericsson Broadcast Services), Kanal 75, Viasat, MTG, SVT, Spotify, Twenty Studios, Göteborgs Universitet, Mediatec Group och många fler. 

Om rollen:

Som tekniker hos oss är du med och demonstrerar de senaste lösningarna inom IP-baserad TV- och videoteknik. Detta är en bred roll och du arbetar både under förstudie/demonstrationer, installationsfas och eftersupport av levererade lösningar. Arbetet är omväxlande och ger möjlighet att arbeta med de senaste lösningarna inom området för streaming, digital media konvertering och TV-studioteknik och fokus är alltid att ge god service till företagets kunder.

Profil:

·         Teknisk utbildning, minst på gymnasienivå, gärna inom medieteknik

·         Några års arbetslivserfarenhet av ex vis installation eller service av datorbaserade lösningar

·         B-körkort

·         Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska

·         Gärna bakgrund inom medieteknik

Personliga egenskaper:

Då vi är ett mindre företag är det viktigt att du är självgående, nyfiken, lösningsorienterad och noggrann.  Som person kan du hantera svårigheter och utmaningar och vända dem till något positivt och du är van att planera och använda din tid på bästa sätt och du sätter alltid kundens bästa i fokus.

Vi sitter i trevlig lokaler i Finntorp/Nacka med närhet till Sickla köpcentrum och Forum Nacka och på kontoret finns också ledarhund – så du måste tåla pälsdjur.

Övrig information:

Start: Efter överenskommelse

Plats: Nacka

Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Kontakt: Peter Lilja, 0733-663500

 

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar. Ansökan med CV och ett personligt brev skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.                    

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Vår adress

Leverans- och besöksadress:

Lanlink AB
Gamla Värmdövägen 6, 2tr
S-131 37 Nacka

Telefon:        08-96 94 00

e-post:         Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.