Canon är ett ledande teknikföretag som grundades 1937 och som strävar efter att hjälpa människor att ompröva och tänja gränserna för vad som är möjligt genom bildhantering.

Deras ständiga innovation har gjort dem ledande inom bildbranschen under deras 80-åriga historia, vilket har gjort det möjligt för dem att utveckla branschledande teknik som stödjer framtida krav från fotografer, videofilmare, kontorsarbetare, professionella skrivare, experter på medicinsk bildhantering och mycket mer.

Canon utnyttjar bildteknik för att vidareutvecklas bortom deras omfattande sortiment av befintliga produkter och skapa nya verksamhetsområden där deras bildteknik kan flytta fram gränserna för vad som är möjligt. Det sker exempelvis genom satellitutveckling, medicinska framsteg och genom att öka möjligheterna för utskrift, industriell utrustning och nätverksvideokameror, vilket bidrar till utvecklingen av smarta städer. Canons främsta styrka inom optisk teknik och bildteknik bidrar även till framsteg i astronomi.

Genom att de hela tiden tar sig an nya utmaningar är de övertygade om att de kan upprätthålla deras företagsfilosofi ”Kyosei”, vilken förmedlar deras ständiga strävan efter att alla människor, oavsett etnicitet, religion och kultur, ska leva och arbeta tillsammans i harmoni för allas bästa och bidra till ett välmående samhälle.

Tillagd i varukorgen