NDI Encoder - Decoder - Transcoder  

Kiloview är en stor tillverkare av hårdvara för encoders och decoders som nu även har ett brett sortiment av NDI-kompatibla produkter. Här finns produkter för att omvandla HDMI eller SDI-signaler till NDI eller tvärt om - avkoda en nätverksbaserad NDI-signal till HDMI eller SDI.

D600 Allsidig NDI Decoder

D600 tar emot ett brett antal protokoll över nätverk, såsom Full bandbredds NDI, NDI HX, SRT, RTMP, RTSP, UDP och HLS och avkodar till HDMI.Som inkommande format stöds NDI, h264 och h265 videoström och den stödjer 4K/HD-format.

D300 4K NDIHX Video decoder

D300 tar in video/ljud från NDIHX över nätverk och spelar ut detta på 3G-SDI i upp till 1080p60 upplösning samt HDMI 2.0 i upp till 3840x2160@60p.
Även strömmar över SRT (Secure and Reliable Transport) kan tas emot och spelas upp. NDI HX stöds för både h264 (v1) och h265 (v2).

P1 Portabel trådlös SDI till NDI encoder

Kilovew P1 tar in ljud & video över 3G-SDI och kodar till NDIHX-format över trådlös Wifi. Den kan även streama över SRT-, RTMP- Transportströmsformat som en traditionell web-kodare. P1 har ett inbyggt batteri för drift utan extern strömförsörjning.  

P2 Portabel trådlös HDMI till NDI encoder

Kilovew P2 tar in ljud & video över HDMI och kodar till NDIHX-format över trådlös Wifi. Den kan även streama över SRT-, RTMP- Transportströmsformat som en traditionell web-kodare. P2 har ett inbyggt batteri för drift utan extern strömförsörjning.  

E2-NDI h.264 1080P HDMI till NDI encoder

N40 4KP60 UHD HDMI till NDI encoder

Kiloview N40 är en NDI-baserad Encoder och Decoder, som kan ta emot en HDMI 2.0-signal och koda den till full bandbredds-NDI eller ställas in som en decoder och spela upp en NDI-ström till HDMI. Den stödjer upplösningar på upp till 4K UHD @60p. 

N4 1080P60 HDMI till NDI Bi-directional encoder/decoder

Kiloview N4 är en NDI-baserad Encoder och Decoder, som kan ta emot en HDMI 2.0-signal och koda den till full bandbredds-NDI eller ställas in som en decoder och spela upp en NDI-ström till HDMI. Den stödjer upplösningar på upp till 4K UHD @30p. 

N30 12G-SDI/NDI Bi-directional converter

N30 är både en encoder och en decoder som stödjer upp till 12GSDI - 4K UHD 60p.

N3 3G-SDI till NDI Bi-directional encoder/decoder

Kiloview N3 stödjer upp till 1080p60 och koar till eller från 3G-SDI och NDI

NDI i korthet:

NDI är en öppen standard skapad av NewTek Inc, för att leverera video i broadcastkvalité över standard Gigabit Ethernet nätverk.

Traditionella kameror med SDI- eller HDMI-utgång kan anslutas till encoder för att få ut en IP baserad NDI signal. Men även andra produkter som levererar HD-SDI eller HDMI kan också göras om till att leverera NDI. Som exempel kan nämnas Blu-Ray spelare, DVD Spelare eller en decoder som tar emot andra typer av TV signaler.

När signalen väl ligger som NDI kan alla som ligger på samma nätverk se denna via det fria programmet NDI Monitor på en PC eller tas upp av exempelvis en TriCaster som ingångskälla.
Tillagd i varukorgen