Sienna ND Processing Engine

Sienna ND Processing Engine är ett modulärt system för att möjliggöra en migrering av arbetsflöde mellan SDI och NDI. Det ersätter serverrack fulla av tradionella SDI-moduler för exempelvis multiviewers, scalers, grafik-inserters, ljudbearbetning plus andra video- och ljud-processer.

Systemuppbyggnad

Vi levererar en dator anpassad för just ert behov som kan vara av golvstående eller rackmonterad modell. Själva motorn i systemet rullar under Ubunti Linux och har inget användargränssnitt på själva datorn utan sköts helt och hållet via Webbaserade gränssnitt. Den kan därför ställas undan på lämplig plats med nätverkskapacitet nog för att ta hand om det den är avsedd för. Datorns kapacitet bestäms av de moduler och det arbetssätt som vi gemensamt kommer fram till att ni behöver och med overhead för ytterligare funktioner.

Systemet arbetar med moduler för olika funktioner, val av källor och destinationer.

Multiviewers, bildmixer och mer 

Systemet kommer med ett obegränsat antal flexibla multiviewers och en fullt integrerad bildmixer, en AI-baserad mixer som automatiskt följer bild baserat på ljud, en virtuell kameraman för att hitta "region-of-interest" i en 4K UHD-baserad källa. Det finns även en "contribution manager"-modul som gör processen med en mängd externa live-källor enklare och växlar in källor eller gäster och automatiskt tar hand om mix minus, intertcom o dylikt. 

Brygga mellan IP Protokoll

Den kan också användas som en brygga mellan olika IP-format med moduler för olika omvandlingar såsom AES67, SRT h.264/AAC Video/Audio till NDI och växla från NDI till andra IP-streamingformat - inklusive transportströmmar. UNITE-webbläsarbaserad sändning ger en enkel upplänk till vem som helst.

Integrerat SRT-stöd

ND Processing Engine har moduler för SRT-sänding och mottagning för att ge möjlighet till säker sändning av MPEG-transportströmmar mellan ND Processing Engine-system eller som omvandling mellan SRT och NDI. Den stödjer även det revolutionerande protokollet för NDI över SRT som tar med sig native NDI och NDI HX2-strömmar över SRT-wrapper utan att transkodera eller ge extra latency.

NDI Brandvägg

ND Processing Engine innehåller en brandvägg / kopplingsmoduler för att bryggkoppla valda NDI-källor mellan enskilda stängda nätverkssektioner. NDI över SRT ger ytterligare en nivå av säkerhet vid ihopkoppling av native NDI mellan fjärranslutna system.

Verktyg för tekniker

ND Processing Engine inkluderar också signalgeneratorer och en bred flora av vektorskåp och monitoreringar såsom waveform monitors, vectorscopes och ljudmätare. Den har kraftfulla integreringsmöjligheter och API-kontroll för komplext arbetsflöde med monitorering, meddelandehantering och integration med Node RED och andra processautomationssystem.

Tillagd i varukorgen